SmartIT, ed. I, decembrie 2017

Sâmbătă, 2 decembrie 2017, a avut loc prima ediție a concursului de robotică ”SmartITorganizată  în parteneriat cu Palatul Copiilor Botoșani. La acest concurs au participat echipaje de la Palatul Copiilor Suceava, Palatul Copiilor Botoșani, Palatul Copiilor Buzău, Palatul Copiilor Iași – structura Târgu Frumos, Liceul Tehnologic Turceni – Gorj și Liceul Teoretic Filadelfia Suceava. Roboții s-au întrecut în proba de forță Mini și Micro SUMO pe două categorii de vârstă juniori (gimnaziu) și seniori (liceu). Roboții au fost construiți în totalitate de elevi, folosind doar senzorii și motoarele donate de sponsorul concursului, dl. Eric Rosvold SUA.

Înaintea competiției echipajele și-au calibrat roboții pentru a putea obține performanțe maxime. Roboții botoșaneni s-au impus în această competiție, câștigătorii fiind Clodnischi Darian si Eduard Grigore de la Palatul Copiilor Botoșani.IMG_20171202_172200473

Concursul a fost organizat de prof. Maftean Liviu de la Palatul Copiilor Suceava și prof. Luisian Grigore de la Palatul Copiilor Botoșani.

Coordonator proiect,

prof. dr. Șoiman Ștefania

În aceste zile, elevii participanți s-au întrecut cu echipaje din toate colțurile țării la concursul de electronică TEAM, organizat de Palatul Copiilor Botoșani .

http://www.monitorulbt.ro/Stiri/Ultima%20ora/2017-12-01/LOCAL%3A+Zeci+de+elevi+pasionati+de+electronica+participa+la+Concursul+TEAM.html

IMG_20171202_185736726_BURST001

 

Advertisements